Forskellige videoer til forskellige budskaber. Nogle af de meste basale video-typer er anbefalingen, demonstrationsvideoen og en-til-en kundekontakten.

Teknologien har demokratiseret videoproduktion, så det nu er muligt for enhver virksomhed at få produceret video for et meget lille budget. Alle videoer er unikke og det er forløbet også. Antallet af locations, omfanget at manuskriptforfatning, hvor mange dage det tager at optage, brugen af speak, brugen af animationer påvirker alle den samlede pris på dit projekt.

Det er antallet af timer der påvirker prisen direkte. Nogle gang er noget der ser rigtig avanceret ud, ganske simpelt og billigt, mens andre produktioner ser simple ud men kræver en masse redigering.

Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte mig.

Anbefaling

I stedet for at du skriver hvor god god du er, så lad dine kunder tale for dig. Når nogen er villige til at stille sig op og anbefale dig, så må der være noget om snakken.

Fra DKK 1.895,-

Præsentationsvideo

Vis din virksomhed og dine produkter frem.

Fra DKK 1.895,-

Ansigt til ansigt

Kan du finde ud af at tale til dine kunder, hvorfor så ikke gøre det på en video og nå ud til flere.

Fra DKK 1.895,-

 

Case

Hvad gør du, når du har 24 timer til at lave en video med virale kvaliteter? Opgaven lød på at overbevise folkene bag SEOktoberfesten om at man var passioneret omkring SEO og ville bringe noget fagligt med sig til arrangementet. En hurtig brain-storm over skype med kunden bragte hurtigt ideerne på banen, og så skulle der hurtigst muligt laves merteriale til at belyse præmissen ‘hvordan vil det se ud hvis man link-buildede i virkeligheden”‘. En formiddag i et storcenter dannede baggrunden for videoen.

DKK 18.000,-